Kosmetiska behandlingar

Kosmetiska behandlingar

Man kan med hjälp av kosmetisk tatuering få en permanent make-up som till exempel eyeliner, lipliner eller förstärkta ögonbryn. Pigment förs ner i det översta hudlagret med hjälp av en vibrerande nål.

 

När det gäller ögonbryn används den senaste 3-D tekniken där man strå för strå bygger upp ett bryn som ger ett naturtroget resultat. Självklart erbjuds även heltäckande skuggningar. En kosmetisk tatuering håller mellan 1-3 år beroende på hud typ, ålder och hur du sköter om din tatuering. Sol, klor och saltvatten bleker pigmenten.

 

Min utbildning har jag gått på en LCN-diplomerad salong 2011 där vi i den praktiska delen av utbildning gjorde autentiska tatueringar på personer. Läs gärna mer om LCN på www.lcn.se

 

LCN tatueringspigment innehåller ej; tungmetaller, arsenik, barium o bly. Är Biological safety. Testade o tillverkade i Tyskland på Wilde Cosmetics. EU ceriterade. Följer Svensk, EU samt Amerikansk lagstiftning. Följer svenska märkninsregler, är både organiska och oorganiska.

Prislista

Hela ögonbryn 2499

(1 st återbesök inom 3 mån för påfyllning 1499kr)

 

Eyeliner (över) kr 1999kr

(1 st återbesök inom 3 mån för påfyllning 999kr)

 

Eyeliner (under) 1799

(1 st återbesök inom 3 mån för påfyllning 999kr)

 

Över och under (eyeliner) tatuering 2499:-

(1 st återbesök inom 3 mån 1499kr)

 

Lipliner (över- och underläpp) 2299

(1 st återbesök inom 3 mån för påfyllning 999kr)

 

Skönhetsfläck/mouche 799kr

 

Påfyllning är individuellt, beroende på vart man tidigare har gjort sin tatuering. Salongens egna kunder får alltid ett förmånligt pris för påfyllning.

 

Konsultation 30 min är kostnadsfria.